Uw Totaal Installateur

   

Panasonic draadloze video intercom (Smartphone)


Panasonic breidt haar lijn van draadloze Video Intercom systemen uit met een Smartphone connect systeem. Op dit systeem kunnen maximaal 4 Smartphones en/of tablets worden aangesloten.

Draadloos
Het Panasonic systeem is draadloos en kan overal vandaan, binnen het Wi-Fi bereik, worden bediend. De bekabeling vanaf de buitenposten met drukknop naar de centrale monitor is een 2-draadsverbinding, Er kunnen maximaal 4 Smartphones of tablets aan het Panasonic systeem worden toegevoegd. De mobiele apparaten werken alleen binnen het Wi-Fi bereik en niet op afstand via GSM/GPRS.

Smartphone connect
U kunt uw Smartphone of tablet als extra monitor gebruiken om oproepen via de intercom te beantwoorden en om het elektrische slot aan te storen binnen het WiFi bereik.

WiFi connectie
Naast Smartphone en tablets kan ook de binnenpost draadloos worden verbonden met het Panasonic systeem via wifi. De WiFi kan eenvoudig worden geprogrammeerd via WPS.

Panasonic draadloze video intercom (Dect)

Naast het nieuwe Smartphone connect systeem heeft Panasonic ook een draadloos DECT Video Intercom systeem dat kan worden uitgebreid tot 2 Panasonic buitenposten en maximaal 6 draadloze Panasonic handsets. De draadloze Video Intercom Systemen van Panasonic zijn eenvoudig te installeren en kunnen vrijwel overal worden toegepast.

Panasonic draadloos intercomsysteem met uitstekende beeldweergave en een draadloze video-verbinding die perfect werkt!

Panasonic  draadloze video intercom (Opbouw)

Panasonic draadloze video intercom kit bestaande uit één buitenpost opbouw, één binnenpost met kleuren Touchscreen en één draadloze handset met ingebouwde monitor voor twee-weg communicatie.

Samenstelling:

Binnenpost met 5" kleuren touchscreen en 2 x digitale zoomfunctie
24 VDC meegeleverde voeding Panasonic VL-PS240
Draadloze communicatie naar de handset
opname op optionele SD-kaart, Max. 3000 opnames van 30 sec
Panasonic VL-V554EX opbouw buitenpost, uiterst smal design: 180 x 165 x 21 mm. wordt geleverd met een muursteun, lichtgevoeligheid1 lux, 170° H/115° V openingshoek ( zeer brede kijkhoek! ), aparte aansturingen voor 2 electrische sloten, bi-directionele audio, IP54, 2 aan/uit witlicht LED's met manuele bediening
draadloze handset (VL-WD613EX) met 2,2" kleurenscherm, oplaadstation (230 VAC),
Het draadloze video intercom systeem van Panasonic is eenvoudig te installeren en kan vrijwel overal worden toegepast. Dankzij de handige, draagbare monitor kunnen bezoekers vanuit het hele huis worden begroet en binnen gelaten.
 

Draadloos systeem:
Het systeem is gedeeltelijk draadloos en kan overal vandaan, binnen het DECT bereik, worden bediend. Er kunnen maximaal 6 extra handsets op het systeem worden aangesloten. De bekabeling vanaf de buitenposten met drukknop naar de centrale monitor is een 2-draadsverbinding, de draagbare handsets en de buitencamera’s met ingebouwde bewegingssensor, maximaal 4 units, zijn volledig draadloos verbonden met de binnenpost.


Hoofdmonitor met SD card slot:
De hoofdmonitor heeft een slank ontwerp die in elk interieur past. De monitor is slechts 21 mm diep en heeft een 5 inch groot scherm, waardoor elke bezoeker goed is te zien. De monitor is gemakkelijk te bedienen door het simpele design. Het systeem bevat verschillende handige functies; zo kan handmatig digitaal worden ingezoomd als de bezoeker net iets te ver weg staat. Ook heeft de monitor een SD-card slot waardoor opgenomen beelden gemakkelijk kunnen worden vertoond op een PC.
Deze beelden worden automatisch opgeslagen als iemand aanbelt, zo heeft u altijd zicht wie heeft aangebeld als u niet thuis was. Deze beelden worden geordend op datum en zijn via de maandelijkse en wekelijkse kalender gemakkelijk te vinden. Via de hoofdmonitor is de deur met 1 knop te openen.

Camera deurbel paneel (buitenpost):
De buitenpost van de Panasonic VL-SWD501EX is voorzien van een groothoeklens met een openingshoek 170 graden horizontaal en 115 graden verticaal. Hierdoor is de bezoeker in elke hoek van de camera goed zichtbaar en kunt u meerdere personen volledig zien. De buitenpost bevat ook een ingebouwd licht met sensor. Als iemand aanbelt, wordt doormiddel van de sensor bekeken of het te donker is. Zo ja, gaat het licht branden. Dit licht is ook handmatig in of uit  te schakelen vanaf de hoofdmonitor en de draadloze 2.2 inch draagbare monitor handset. Op het camera deurbel paneel zijn 2 elektrische deuropeners aan te sluiten. 

Submonitoren:
Er kunnen tot maximaal 6 draadloze handsets worden toegevoegd.


Offerte aanvragen!!

E-mailen
Bellen
Map
Info