Uw Totaal Installateur

                         NXG keypad met geïntegeerde Mifare-lezer

Nu leverbaar de nieuwe NXG-1832-EUR keypad en NXG-1833-EUR keypad met geïntegreerde Mifare-lezer. 


Deurcontrole
De nieuwe NXG-1832-EUR en NXG-1833-EUR keypads geven je de mogelijkheid om verschillende handelingen uit te voeren aan de hand van een kaart of tag. Je kan uitgangen sturen om deuren te openen en het is ook mogelijk om beveiligingsacties uit te voeren, zoals in- en uitschakelen of scenes activeren.

Met de nieuwe keypads kan je naast de bestaande functies nog veel meer zoals: deur controle uitvoeren. Er is meer mogelijk dan enkel een uitgang sturen, het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de deur te bewaken. Hoe lang mag deze deur open blijven? Is er een RTE-knop aan de andere kant van de deur? Werd de deur geforceerd geopend? Dit zijn enkele voorbeelden van de vele instelbare mogelijkheden.

Kaarten en tags
Er is een ruim aanbod aan verschillende kaarten en tags die het Mifare DESFire EV2 protocol ondersteunen en extra beveiligd kunnen worden (per systeem) via een “secure-code”.

  

Nu leverbaar de NetworXConnect  NXG-8 centrale, NXG-4 en NXG-9


NetworX Connect (NXG-8 centrale)NetworX Connect (NXG-8 centrale)


Het NetworXConnect systeem maakt gebruik van het uiterst betrouwbare UltraSync Cloudplatform en is momenteel een van de krachtigste beveiligingssystemen op de markt. Het platform zorgt dat de wereld van bestaande en nieuwe NetworX componenten met elkaar ver bonden wordt. De combinatie van een slimme app en de laatste Cloud technologie zorgt voor een optimaal en uiterst gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem. Met IP on board is het nieuwe NetworXConnect beveiligingssysteem in een paar simpele stappen verbonden met het Ultrasync Cloudplatform welke zorgt voor een EN gecertificeerde Grade 2 oplossing. 

De komende periode komen er vele nieuwe NetworXConnect producten uit. Naast een NXG-8 beveiligingspaneel (8 – 48 zones) wordt het assortiment aangevuld met de NXG-4 en een NXG-9. Binnenkort zijn al deze producten exclusief verkrijgbaar bij Miko Techniek Aalsmeer.

 

Waarom NetworXConnect?

 

 • Migreren van bestaande systemen eenvoudig naar IP
 • Upgrade moederbord voor bediening middels app
 • Verbinden met UltraSync Cloudplatform
 • Nieuwe technologie in een vertrouwd jasje
 • Remote beheer via het Ultrasync Cloudplatform
 • Compatibel met de NX-bus modules
 • Compatibel met xGen-bus modules


10 redenen voor het nieuwe NetworX Connect beveiligingssysteem

De komst van het nieuwe NetworX Connect beveiligingssysteem neemt vele voordelen met zich mee. Het nieuwe ontwerp is volledige gebaseerd op single-board ethernet IP-technologie waardoor er een end-to-end gedigitaliseerd communicatie weg is verkregen. Ingewikkelde interfaces met andere IP communicatie printen zijn overbodig geworden. Maar dat alleen maakt het nieuwe NetworX Connect-systeem niet uniek, zie hieronder de overige 10 redenen waarom je over zou schakelen naar het nieuwe NetworX Connect beveiligingssysteem.


1. Backwards compatible

Het nieuwe NetworX Connect beveiligingssysteem heeft een basisprint die hetzelfde formaat heeft als de bekende NetworX beveiligingscentrale en is uitgevoerd met een dubbele databus (RS-485 en NetworX-bus). Hierdoor is de NetworX Connect achterwaarts compatibel met bijna alle NetworX accessoires, zoals het NX-148 bediendeel en de diverse NX- zone uitbreidingen.

Het nieuwe NetworX Connect beveiligingssysteem is daarom de meest kosteneffectieve oplossing om een bestaand NetworX systeem te upgraden en een toekomstbestendige en state-of the-art installatie te installeren. Het uitwisselen van de printen is eenvoudig, snel en kosteneffectief. Migratie van een NetworX-systeem naar een NetworX Connect-systeem is mogelijk zonder dat u het hele beveiligingssysteem hoeft te vervangen.

2. Integraal IP-ontwerp

De NetworX Connect bezit een on-board ethernetpoort die een veilige verbinding verzorgt met UltraSync, een cloud gebaseerde oplossing die een breed scala aan diensten biedt, zoals alarmrapportage naar een Particuliere Alarm Centrale inclusief videoverificatie mogelijkheden, een webportal om uw installaties te beheren en de UltraSync+ App om het alarmsysteem overal volledig te programmeren en te beheren.

3. Volledig redundant
Een optionele 4G/wifi-module voegt 4G mobiele communicatie mogelijkheden toe, waardoor alarmrapportages en externe verbindingen via het mobiele 4G-netwerk naar UltraSync mogelijk zijn. Met de wifi-optie is er geen verbindingskabel nodig tussen het NetworX Connect-systeem en de router.

4. Video geïntegreerd
Met het NetworX Connect-systeem is het mogelijk om IP-camera’s standaard te integreren (tot 16 IP-camera's) hierdoor zijn camera’s eenvoudig aan te sluiten en te configureren.

5. Design LCD-bedieningen
Het NetworX Connect beveiligingssysteem is compatibel met een verscheidenheid aan aantrekkelijke design LCD bedienpanelen, waaronder een 3,5" en 7" touchscreen evenals de nieuwe, binnenkort te leveren, LCD-toetsenbord met ingebouwde Mifare proximity lezer. De UltraSync+ App, ondersteund Apple® iPhone/iPad en Google Android-apparaten en maakt real-time afstandsbediening en volledige systeemconfiguratie mogelijk.

                    NetworXConnect LCD bediendelen leverbaar bij Miko Techniek Aalsmeer (nu ook leverbaar  met Mifare lezer)

6. Flexibel en eenvoudig beheer

Het NetworX Connect beveiligingssysteem kan eenvoudig op locatie worden geconfigureerd vanaf een traditioneel toetsenbord, maar ook op afstand via de UltraSync+ App- of DLX900-beheersoftware. Een ingebouwde webserver biedt toegang tot het systeem vanaf een desktop-pc voor geavanceerde programmering. Met de voorgeprogrammeerde fabrieksinstellingen is het eenvoudig om elke optie uit de keuzemenu's te selecteren en te wijzigen.

7. Home Automation geïntegreerd
Z-Wave® compatibele componenten vergemakkelijken de automatisering en besturing van verlichting, deursloten en verwarmings-en airco-systemen. Deze kunnen op afstand en individueel worden bediend vanuit de UltraSync+ mobiele applicatie. Comfortfuncties kunnen worden toegevoegd door verschillende scènes te definiëren.

8. Hybride ontwerp
De NetworX Connect is een hybride oplossing en ondersteunt een breed scala aan bedrade en draadloze inbraakbeveiligingsdetectoren (deur/raam, schok, bewegingssensoren) en veiligheidssensoren (24-uurs medische hulpoproep knoppen, rook-/warmtesensoren, waterlekkage of bevriezing).

9. Quad Frequenties
Er zijn verschillende NetworX Connect draadloze uitbreidingen en opties beschikbaar, de oudere 868 MHz Gen2, 433 MHz 63bit, de nieuwe 433 MHz LoNa en Z-Wave draadloze sensoren worden ondersteund, waardoor draadloze uitbreidingen eenvoudig mogelijk zijn, hetzij retrofit, hetzij voor nieuwe installaties.

10. Gecertificeerd
Het NetworX Connect-systeem is gecertificeerd volgens de nieuwste Europese veiligheidsnormen, EN 50131 series Grade 2 en aan lokale beveiligingsgoedkeuringen zoals INCERT. • HERO_NETWORXCONNECT_MIFARE NL@2000w
 • NetworXconnect Tag wit
 • NetworXconnect tag zwart
 • NetworXconnect tag
 • MIFARE_NETWORXCONNECT@400w
Offerte aanvragen!!
E-mailen
Bellen
Map
Info