Uw Totaal Installateur

   


 Tiandy camara-systeem incl. APP


 

Met Tiandy bieden wij  nu een grote verscheidenheid aan IP-camera’s en bijbehorende producten. Tiandy levert een compleet portfolio van 4K/ 360 graden camera’s tot lasergestuurde speeddomes en een volledige range aan 4K NVR ’s, alles compleet met H265, Onvif compatibel en in een nieuw- en eigentijds design. De strategie maakt het verschil binnen een zeer overzichtelijk productengamma, met hoge kwaliteit en perfecte software. Slimme en mooie apps bieden alle mogelijkheden van bedienen tot programmeren en terugkijken van beelden.

Vanaf de NVR tot aan een camera is er slechts 1 netwerkkabel nodig, de camera's worden gevoed door de NVR POE uitgangen. Miko Techniek kan voor u de volledig installatie en programmering uitvoeren. 

Tiandy Laser camera 

Wanneer een persoon in het waarschuwingsgebied verschijnt, stuurt AEW PTZ een waarschuwing en zet de laser aan om te volgen.
Deze camera wordt vaak toegepast op afgesloten parkeerplaatsen.Hikvision

People counting camera ondersteunt de retail tijdens de coronacrisis


Hoe kan het tellen van mensen met people counting camera’s, die uw winkel bezoeken,u helpen tijdens het corona tijdperk.

De anderhalvemetersamenleving is een feit en het personeel kan met de verkregen data controleren of het gewenste aantal mensen aanwezig is en hierop inspelen. Het tellen van mensen die uw ruimte binnenkomen, kan u op verschillende manieren helpen uw activiteiten te verbeteren. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om tijdens drukke tijden het personeelsbestand aan te passen om de service op de werkvloer te verbeteren, en in rustiger tijden het personeelsbestand te verkleinen om uw operationele efficiëntie te verhogen. U kunt de vraag ook de komende dagen, weken en maanden nauwkeuriger voorspellen en uw toekomstige activiteiten nauwkeurig plannen op basis van de juiste bezetting en inventaris.


Op deze manieren kan het tellen van mensen in de winkel retailers helpen hun strategieën te optimaliseren tijdens COVID-19 en de conversie en inkomsten te maximaliseren.

People Accounting voor de gezondheid en veiligheid sector.
People Counting biedt waardevolle inzichten in een groot aantal branches. Het kan helpen om de veiligheid van mensenmassa's te garanderen in gebieden met veel verkeer en om ervoor te zorgen dat het aantal mensen dat clubs, beurshallen en andere locaties binnenkomt, de brandveiligheidsrichtlijnen en coronamaatregelen niet overschrijden.


Historische camera’s met één lens.
In het verleden probeerden retailers vaak mensen te tellen door gebruik te maken van camera’s met één lens. Deze camera’s zagen vaak andere objecten voor mensen aan, wat leidde tot onnauwkeurige tellingen en misleidende informatie over wie de winkel had bezocht en wat ze daar deden. Een groot probleem met camera's met één lens is dat ze geen 3D perspectief hebben, waardoor het onmogelijk is om te begrijpen hoe groot een object of persoon is. Dit betekent dat allerlei soorten levenloze objecten voor mensen kunnen worden aangezien, van winkelwagentjes tot kinderwagens. Het probleem verergerde als lichtomstandigheden veranderde waarbij zelfs schaduwen in sommige gevallen hebben bijgedragen tot onnauwkeurige tellingen van mensen.

Nauwkeurige telling met camera's met dubbele lens.
Om al deze uitdagingen het hoofd te bieden, installeren vooruitstrevende installateurs de volgende generatie camera's met dubbele lens in de winkel. Deze registreren en verwerken tegelijkertijd twee afbeeldingen van een persoon, waardoor een 3D-afbeelding kan worden gemaakt. Dit registreert nauwkeurig de lengte en vorm van de persoon en identificeert ze positief als een mens, in plaats van bijvoorbeeld een object of schaduw.

Nog meer klantwaarde leveren met AI en ML.
De Hikvision dual-lens camera's zijn ook uitgerust met Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) technologieën waarmee camera's in de loop van de tijd kunnen 'leren'. Het wordt bijvoorbeeld mogelijk om nieuwe inzichten te krijgen in de voorkeuren van klanten op basis van hun demografische gegevens en gedragingen in de winkel, wat leidt tot effectievere aankoop beslissingen.

Beveiligingsvereisten afdekken met dezelfde slimme camera.
Een ander groot voordeel van slimme Hikvision camera’s is bij het tellen van mensen dat de camera ook kan dienen als beveiligingscamera in het winkelcentrum of winkel. Dit betekent veiligheid voor klanten en bezittingen allemaal met één enkele investering. Met slechts één camera's kunt u dus aanzienlijk besparen op installatie, energieverbruik, onderhoud en ondersteuning.

Waarom Hikvision voor mensen tellen en winkelbeveiliging?
De People Counting camera’s van Hikvision bieden grote voordelen. Ten eerste bieden ze een extreem hoge nauwkeurigheid, met een dubbele lensconfiguratie die 3D beeldvorming biedt om mensen te onderscheiden van levenloze objecten en schaduwen. En ten tweede hebben de Hikvision camera’s ook Deep Learning algoritmen on-board om continu te videobeelden beter te herkennen of het een mens is of een voorwerp.


Een bewezen staat van dienst voor het tellen van mensen.
Hikvision heeft organisaties in een aantal industrieën geholpen bij het tellen en volgen van mensen die hun faciliteiten binnenkomen. Onze People Counting camera’s met dubbele lens geven retailers en andere bedrijven in tijden van COVID 19 een beter inzicht in hun bedrijfsstrategie en managementactiviteiten.

Offerte aanvragen!!
E-mailen
Bellen
Map
Info