Uw Totaal Installateur

   

Miko Techniek, specialist in NetworX alarmsystemen.

NetworX bewezen betrouwbaarheid, al meer dan 25 jaar! 


Inbraakbeveiliging - Zakelijk 

Goede beveiliging werkt preventief 

Inbraak en diefstal. Als ondernemer doet u er alles aan om uw bedrijfspand zo goed mogelijk te beveiligen tegen criminaliteit. Niet alleen verkleint u hiermee de kans dat criminelen er met uw bedrijfsgegevens of kapitaalgoederen vandoor gaan. U bespaart ook onnodig veel kostbare tijd, energie en geld.

Combinatie van maatregelen 

Voor een op maat gesneden advies, ontwerp en installatie van een professionele inbraakbeveiligingsinstallatie kunt u bij ons terecht. Op basis van een nauwkeurige risicoanalyse beoordelen we welke beveiligingsoplossing het beste bij uw wensen past. Uit verschillende soorten componenten stellen wij dan de voor u meest geschikte beveiligingsinstallatie samen.

Een goede inbraakbeveiliging is maatwerk en bestaat uit een combinatie van een aantal maatregelen. Er zijn 4 categorieën:

1. Organisatorische maatregelen

2. Bouwkundige maatregelen

3. Elektronische maatregelen 

4. Meeneembeperkende maatregelen (compartimentering)

Wilt u meer informatie? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Inbraakbeveiliging - Particulier 

Voorkomen is beter als genezen 

Inbraak en diefstal. U moet er niet aan denken dat uw woning het doelwit wordt van criminelen die uit zijn op uw bezittingen. Daarom stelt u alles in het werk om uw woning zo goed mogelijk te beveiligen tegen criminaliteit. Niet alleen verkleint u hiermee de kans dat criminelen er met uw spullen vandoor gaan. Een goede beveiligingsinstallatie werkt preventief en vergroot het gevoel van veiligheid en rust. U kunt er onnodig veel kostbare tijd, energie en geld mee besparen.

Voor een op maat gesneden advies, ontwerp en installatie van een professionele inbraakbeveiligingsinstallatie kunt u bij ons terecht.

Op basis van een nauwkeurige risicoanalyse beoordelen we welke beveiligingsoplossing het beste bij uw wensen past. Uit verschillende soorten componenten stellen wij dan de voor u meest geschikte beveiligingsinstallatie samen.

wilt u meer weten over wat wij in dit verband voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op


Miko Techniek levert, installeert, ondersteunt en onderhoud verschillende merken alarmsystemen:

- NetworX alarmsysteem       (download pagina gebruikershandleiding)

- ZeroWire alarmsysteem

- Ksenia alarmsysteem

- Galaxy alarmsysteem           (download pagina gebruikershandleiding)Specialisatie

We hebben ons gespecialiseerd op een aantal merken te weten: NetworX alarmsysteem Honeywell Galaxy alarmsysteem, Ksenia alarmsysteem, ZeroWire alarmsysteem. Na tientallen jaren van ontwikkeling en expertise leveren deze leveranciers zeer betrouwbare en gebruiksvriendelijke alarmsystemen.

Installatie van inbraak detectiesystemen moet goed en professioneel gebeuren en daarom hebben wij binnen ons bedrijf MBI (monteur beveiligings installaties)  en TBI (Technicus beveiligings installaties) diploma's en uiteraard ook over het bewijs van betrouwbaarheid afgegeven door het ministerie van Justitie.

We installeren zowel bekabeld als draadloze alarmsystemen.Offerte aanvragen!!

 

    

 


E-mailen
Bellen
Map
Info