Uw Totaal Installateur

   

Storingen

 


Treedt er een storing op? Dan is onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar. Storingen worden snel en adequaat verholpen. 

 

Onderhoudscontract

  

Storingen komen altijd onverwacht: 's avonds of vlak voor het weekend. Miko Techniek bied u speciaal voor deze situaties een onderhoudscontract aan. Dit vermindert de kans op storingen. Onze monteur ziet eventuele mankementen van te voren aankomen. Zo heeft u de zekerheid dat uw beveiligingssysteem altijd werkt. Bovendien verlengt u de levensduur van uw apparatuur. Daarnaast geniet u met een contract lagere tarieven en voorrang bij calamiteiten. 

 

 

 

Meldkamer (doormelding) 

Doormelding, in de volksmond ook wel stil alarm genoemd, betekent dat een systeem via een telefoonlijn, TCP/IP of GPRS bij alarm een signaal verstuurd naar een particuliere alarmcentrale, ook wel PAC genoemd. Bij hoog risico installaties zoals juweliers, banken etc. wordt het alarmsysteem via een "vaste lijn verbinding aangesloten. In vakjargon wordt dit een AL2 verbinding genoemd. Doormelding via TCP/IP met eventueel GPRS back-up komt steeds vaker voor. Voordelen hiervan zijn dat de alarmmeldingen binnen enkele seconden bij de meldkamer waargenomen zijn en de centralist hierop snel kan handelen. Nog een belangrijk voordeel is dat er geen gesprekskosten zijn via TCP/IP.

Via een TCP/IP kiezer bij het NetworX alarmsysteem ook wel de NX 595E of 596E genoemd is het ook mogelijk om via een APP op een smartphone het systeem te kunnen schakelen/beheren.

 

 


 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info