Uw Totaal Installateur

   

Elektrotechniek 

Sinds 2007 ontwerpen, installeren en onderhouden wij elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties voor zowel particuliere- als de zakelijke sector in Nederland. 

De diverse facetten van de elektrotechniek worden door ons veelal in een doordacht ontwerp samengebracht met oog voor functionaliteit, veiligheid en energieverbruik.

Wij zijn u graag van dienst met een gedegen advies, deskundige installatie of wanneer u onverhoopt een storing heeft. 

Wat doet een elektricien:
Er zijn veel klussen in en rondom het huis geschikt voor doe-het-zelvers. Elektriciteitswerkzaamheden zijn daar niet één van. Heeft u elektra werkzaamheden die gedaan moeten worden en durft u het niet aan, geen enkel probleem. Neem dan contact op met onze elektricien die neemt de werkzaamheden graag van u over.  Het werken met elektra kan levensgevaarlijk zijn als u niet weet wat u doet. De werkzaamheden van elektriciens lopen flink uiteen. U kunt ons inschakelen voor alle voorkomende elektra-werkzaamheden, zoals het vervangen van de groepenkast of het aanleggen van een gehele installatie van uw woning of bedrijfspand.

Wilt u uw groepenkast aanpassen, een extra groep of volledige installatie laten aanleggen, bel of mail met Miko Techniek we helpen u graag.

Wij leveren en installeren alle merken groepenkasten. Ons huismerk is ABB waar we dan ook 15% korting op kunnen geven.  

Mogen wij u binnenkort tot 1 van onze relatie rekenen? 


Miko Techniek voor al uw elektra werkzaamheden.

 

 Aanbieding

 

   

Offerte aanvragen!!
E-mailen
Bellen
Map
Info