Inbraakbeveiliging 

Als u de bouwkundige aanpassingen heeft uitgevoerd kan een inbraak detectiesysteem (alarminstallatie) een nog betere beveiliging voor uw woning of bedrijf zijn.

Als de inbreker ondanks de juiste bouwkundige beveiliging toch besluit om een poging te wagen een raam of deur forceert zal het inbraak detectiesysteem in werking treden. Een snelkraak is ook met een alarmsysteem niet te voorkomen maar zal zeker niet uitnodigend werken.
En bij een geslaagde inbraakpoging zal de inbreker uiterlijk een paar minuten binnen blijven, omdat ook hij weet dat er na alarm meestal een melding naar een meldkamer gaat.

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is het mogelijk om na een detectie binnen 10 seconden te worden gebeld door de meldkamer en de nodige vervolgactie in overleg met hun te bepalen. Indien het hier gaat om een geverifieerd alarm dan zal altijd de politie worden gewaarschuwd. 

Miko Techniek levert, installeert en ondersteunt verschillende merken alarmsystemen:

- NetworX alarmsysteem

- ZeroWire alarmsysteem

- Ksenia alarmsysteem

- Galaxy alarmsysteem 


Specialisatie


We hebben ons gespecialiseerd op een aantal merken te weten: NetworX alarmsysteem Honeywell Galaxy alarmsysteem, Ksenia alarmsysteem, ZeroWire alarmsysteem. Na tientallen jaren van ontwikkeling en expertise leveren deze leveranciers zeer betrouwbare en gebruiksvriendelijke alarmsystemen.

Installatie van inbraak detectiesystemen moet goed en professioneel gebeuren en daarom hebben wij binnen ons bedrijf MBI (monteur beveiligings installaties)  en TBI (Technicus beveiligings installaties) diploma's en uiteraard ook over het bewijs van betrouwbaarheid afgegeven door het ministerie van Justitie.

We installeren zowel bekabeld als draadloze alarmsystemen.

    

 offerte aanvragen!!