Camera Bewaking
 

Camerabewaking is een efficiente manier voor preventie tegen diefstal, inbraak, vandalisme, bedreiging en overval. Maar ook is camerabewaking een uitstekend middel voor verificatie van een inbraak alarm, waardoor hulpdiensten (politie, brandweer) direct ingschakeld mogen worden volgens de nieuwe nederlandse wetgeving.Camerabewaking is een efficiente manier voor preventie tegen diefstal, inbraak, vandalisme, bedreiging en overval.Maar ook is camerabewaking een uitstekend middel voor verificatie van een inbraak alarm, waardoor de hulpdiensten(politie, brandweer) direct ingeschakeld mogen worden volgens de nieuwe nederlandse wetgeving .

De CCTV camerabewaking systemen werken met  traditionele beveiligingscamera's. Deze camera's zijn verbonden d.m.v. een coax kabel met in de meeste gevallen een harddiskrecorder. Deze recorder bewaard de beelden op de interne harde schijf. De harddisk recorder is voorzien van uitgangen voor monitoren en een netwerkuitgang voor beelden over ethernet/internet te vesturen.  

 Waarom CCTV camera-bewaking

 

CCTV camera-bewakingssystemen worden op dit moment het meest gebruikt voor camera-beveiliging, dit komt mede doordat in de meeste gevallen een CCTV camera-bewakingssysteem goedkoper is dan een IP netwerk-camera oplossing. ook de vele mogelijkheden vsan een harddiskrecorder en de steeds hogere resolutie van de beveiligingscamera's zijn een reden om voor een CCTV camera-bewakingssysteem te kiezen.  

Werking CCTV camera-bewakingssysteem

 

CCTV staat voor Closed Circuit TeleVision, ofwel een camera-bewakingssysteem in een gesloten kabelnet circuit. Beveiligingscamera's worden door middel van een coaxkabel aangesloten op een harddiskrecorder, deze recorder bewaard de beelden op een interne harde schijf. De opgenomen beelden of live beelden worden bekeken op een monitor die aangesloten is op de harddiskrecorder. Ook kunt u de beelden via het internet of ethernet op een PC, laptop, tablet. iphone of een Android toestel bekijken. 

Miko Beveiligingstechniek biedt u een breed scala aan CCTV producten zoals:

 

  • Beveiligings-camera's voor binnen en buiten
  • Harddiskrecorders voor opname van beveiligingsbeelden
  • Camera behuizingen, muurbeugels, camera-masten, etc.
  • Beveiligings-monitoren
  • Infrarood lampen voor situaties waar onvoldoende verlichiting aanwezig is

Wij verhuren ook complete camera-systemen. Bijvoorbeeld op een bouwplaats of  parkeerterrein. 


Wilt u persoonlijk advies of informatie over hoe u CCTV camera-bewaking toe kunt passen  in uw situatie, dan kunt u het contact formulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.